Vin2

Handelsbetingelser

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner, inkl. dansk moms, gældende afgifter eks. levering.

Ved prisregulering er prisen på bestillingsdagen gældende.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer, midlertidig udsolgte varer, afgifts- pris- og valutaændringer.

Betalingsbetingelser

Du kan betale ved bankoverførsel tilSparekassen Vendsyssel reg.nr.9070 kontonr.1627360076.

Ved afhentning hos Dansk Vin Import IVS betales kontant.

Leveringsbetingelser

Levering normalt 2-5 hverdage efter modtagelse af din bestilling.

Direkte levering med egen bil, såfremt levering kan finde sted samtidig med øvrige leverancer i området. Direkte levering kræver forudgående aftale med Dansk Vin Import IVS og vil primært kunne aftales ved leverancer i Jylland og på Fyn.

Fortrydelsesret/Returret

Varer kan kun returneres efter forudgående aftale og i original ubrudt emballage. Returnering sker på din regning. Ifølge Forbrugeraftaleloven kap.3 §5 stk.3 pkt.4, fremgår det, at drikkevarer ikke er omfattet af returret.

Ved køb af vin til fester, receptioner og større arrangementer kan vi træffe forudgående aftale om leverancens størrelse og returnering af overskydende uåbnede flasker.

Reklamation

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du straks kontakte os herom.

Såfremt varen er gået i stykker under transporten, skal du straks kontakte distributøren (fragtmand o.l.) og aftale nærmere.

Personlige oplysninger

Dansk Vin Import IVS behandler alle oplysninger strengt fortroligt og videregiver ikke dine data til tredjemand. Oplysninger bruges kun i forbindelse med ordrer til Dansk Vin Import IVS.

Sikkerhed

Forbrugerombudsmand Hagen Jørgensen´s kommentar til Internet-handel, jf. Jydske Vestkysten den 4.8.2005. ”Citat ”Det er lige så sikkert at handle fra computeren derhjemme som i en butik, og det er der flere og flere, der udnytter. I første halvår i år (2005) satte danskerne sig til tastaturet 40 procent flere gange for at handle, end de gjorde i samme periode i 2004. Alene fra første til andet kvartal i år steg nethandlen med næsten 10 procent. I alt registrerede PBS 8,7 millioner netbetalinger i årets første seks måneder mod 6,3 millioner i samme tidsrum sidste år. Og det er meget sikkert at handle på internettet, mener forbrugerombudsmand Hagen Jørgensen – blot man bruger betalingskort. Det er ikke farligere end at betale i en almindelig butik, siger Hagen Jørgensen.” Citat slut”.

 

© Copyrigth 2010 - Jysk IT-Tech - All rights reserved

Forside | Produkter | Handelsbetingelser | Persondata | Forhandlere | Om os | Kontakt os | Åbningstider |